BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

welkem^^

Saturday, April 18, 2009

kasihku tertinggal di rb

pergh!..hari yang bermakna!!
nie first tyme aq pi umah anak yatim..
ahakz! penat nak prepare pegi umah anak yatim nieyh x citer arh, penat giler..dah la 2 days before 2 ada kot ipba..fuh!
tapi x pa..sebab aku dapat bermacam2 kenangan..
mmg gampang pegi sana..budak2 kat sana enjoy ngan kitaorunk..first sampai wat ice braking.kat sini arh aku kenal ngan adek2 penghuni rumah bakti nieyh..mmg awal2 dyeowang agak malu sket, tapi bila dah kenal..gempak!

tyme paling siot bagi aku motivasi..aku dah lah yg jemis sensitif...mahu x aku emo tengok anak2 kat sini nangis dengar lagu anak2 soleh..fuh! naek merah mata aku..(aq pecah rekod satu satunya fc lelaki yg emo...chit!)

pastu kelas tuisyen..huhuhu! aku cekgu yg agak siot tyme tue..sumer benda yg aku buat x menjadi..dahlah suasana x kondusif..panas tahap oven! last2 aku citer sal pengalaman aku jer kat diowang..huhuhu..(akhirnya aku dpat mengawal kelas!)..tuk 2 hours yg last bagi tuisyen aq wat explorace..tapi agak susah bagi diowang sbb kna jawab soklan...jawab je lar korunk!

masa makan kat sini bnyak giler..naek kembong perut aku..tyme ne gak ar kami sambut birthday 2 org adek yg sambut harijadi diowang pada bulan nie..(jai pun x terkecuali sambut)

tyme riadah merupakan sesi yang hampeh bagi aku..instead beriadah, diorang mcm dah hilang kawalan...baling tepug, aer..yang jadi mangsa...akulah! sumer benda alah tue ditujukan kat aku..habis lencun seluaq aku..dah le ada tompok2 gandum! huh! (sampaikan pn.aminawati panggil aku busuk! kui3!! x pew2, perli ek)

mlam masa ceramah on de spot oleh abe we, aku lepak kat kantin (mengemas kantin larrr) sambil makan2 n borak2 ngan bebudak laen..malam penutup kami wat tayangan upin ipin ngan majlis penyerahan hadiah!...

tamat program kol 11 malam..tyme nak balik aku yg paling last naek bus (sbb aku ingatkan ada lagi yg x naek)hehehe..bye2 rumah bakti! semoga kita berjumpa lagi!!!







2 kalam yg berbicara:

cik_kiAh said...

hye shy,,
that was so thoughtful.
and i sincerely said that.
keep it up! =)

SAIFUL IMAN said...

haha tq!