BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

welkem^^

Sunday, April 12, 2009

aku join hari keluarga mpp ipgm kba !

huh!
lepas seminggu menjalani hidup yang terumbang ambing
ahad lepas amep kesempatan join hari keluarga mpp...venue? port dickson N9.

it was a relief for me..2 days fulled with enjoyment and no stress at all!

bertolak dari ipba dan sampai sana lebeyh kurang kol 5..malangnya tempat menginap kami agak menyedihkan (x nak citer sal tu)..memandangkan petang masih muda, so aq mail imran dume n azami jejalan g pantai...

mlm lepas solat n baca yasiin, kami berbabekue!..hehehe sumer buat sendiri. senior kitaorng mmg best ar.(si rahman lak asyik seludup kuar makanan dari hotel tuk kitaorng..heheh mekasih man!)..malam tue makan sikit jerk..sbb agak knyang melantak tembikai

lepas makan aku join group wadi p memancing kat teluk kemang..masa nak pi..kami kena lalu kawasan chalet yg telah ditinggalkan..menakutkan! si jiani lak berani giler jalan sorang2 (tapi dye end up jalan ngan kami..heheheh)...

malam kat tepi pantai mmg mndamaikan..ia mengingatkan aku tentang reunion aku ngan kekawan year six kat pantai Melawi, Kelantan...uhukz! emosional la plak!

kol 12 kami jaln balik hotel...pg tue layan citer doom kat hotel..aq lak mendarat kat bilik zul ngan syamim..tidor dalam kepenatan!

pagi lepas solat subuh, join mdm hazian ber senamrobik..pastu grak ke blue lagoon..dlm perjalanan berhenti tuk breakfast..aku makan nasi lemak ngan minum teh panas! urk!!

sampai jer, kami dengar brief dr en tahir. pastu pasang dingi..n berkayak! hahahaha
aku buddy ngan fazli..kayak penat nak mampos.
balik best tyme naek dingi..ustz amiyamin yg bawak..bapak best!
kul 12 aer dah mula surut..dah mula nampak lantai pantai..pelagi..maen bola pantai la.
balik hotel dalam kul 1..sampai kat hotel nampak bus ipba yg bawak rombongan ajk asrama bertolak pulang..bye kengkawan! hahahaa

lepas mandi n bersiap2 kena la kemas barang sbb km akan balik hari nie..tapi hujan lebat giler..tapi x kesah..kol 3 kami bertolak pulang..aku lak tido dalam bus sbb penat..tup tup bila sedar dah sampai bangsar..hehhee ipba im home!

3 kalam yg berbicara:

adibahrisha said...

haha ini betol2 mcm stori karangan i waktu i darjah enam.

pengalaman saya bercuti bersama keluarga.

huhuhu rindu plak nk tulis karangan mcm tu.

Rerama Merah said...

senior mane yg gampang bro?? dis is ur fucking senior bro!!.. jgn bagi statement cam haram. gua kenal lu, lu tak puas ati, lu ckp bg detail. jgn lu bg sume org dpt status gampang lu. gua dendam sama LU!!!!!

SAIFUL IMAN said...

gampang kat sini maksudnyer best
kitaorunk enjoy aper

bukannyer gampang yang buruk

jgn salah faham
mungkin penggunaan kata tue salah
ok..i change

and sorry kalau buat anda marah