BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

welkem^^

Monday, May 18, 2009

hah? betol kew??

ahakz!
memang di luar jangkaan betol kaedah itu!
hahah
mesti anda sekalian tertanya tanya kaedah apa bukan?
begini,
hari ni, lepas abeh test, aku balik umah (aku pegi jugak audi ek walaupun kejap)
duk borak borak ngan kawan aku
maka keluar lah isu jerawat...




oleh yg demikian, kami sekalian melontarkan pandangan masing2 macam mana nak menghilangkan jerawat nih..
yang x leh blah kawan aku si m**** menyuarakan pandangan beliau tentang cara nak menghapuskan jerawat..

"ko tahu camne nak ilangkan jerawat? cam ni dowh...org2 tua ckap ko sapu ko punya boxer kat muka ko..advanced ag ko sapu ko punya inner wear!"





hahaha
ahakz!
memang diluar jangkaan
betol kew kaedah ni berkesan tuk ilangkan jerawat?
aku dah saket perut duk ketawa dgaq idea nih...
iskh...
MMG DI LUAR JANGKAAN!

4 kalam yg berbicara:

yuSry haiDzir said...

hahahaha...
sumpah aku xnk try cara ni!
shy, jerawat aku mcm makin membesar je~huhu

SAIFUL IMAN said...

ahakz!
ko cuba try cara ni kat jerawat ko
kot2 ilang ka
hak3!

tp mmg ada orang amalkan dowh..terkezut aku
mmg diluar jangkaan! hahahahahh

iZzy aNne said...

ko buat dlu, kalo jadik ak follow! okeyh?!

SAIFUL IMAN said...

menda ni x leh ikot owang
kna ada kapercayaan dlm diri
baru effektif!
huhu