BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

welkem^^

Friday, January 2, 2009

what people think bout me^-^

dah lama sangat aq nak tahu apa yang orang fikir tentang aq,
baek kah aq? jahatkah aq? sombunk kah aq? sumer lah aq nak tahu
kata orang apabila kita kenal diri, maka hidup ney lebeyh mudah. so im looking 4 somebody who can share his/her opinion about me..
Alhamdulillah ada jugak sorang bro ney yg nak share opinion dye dgn aq..kat sini aq wakilkan bro tue dgn gelaran dye.

antara perbualan aq dan dye menerusi ym..




dye:ingat tak dulu abang pernah cakap yang shy is different than anybody else?
shy: yer
shy: so?
dye: shy ni sangat berbeza dari orang lain
dye: though setiap orang tu berbeza
dye: tapi setiap orang mempunyai kesamaan yang tipikal
dye: you however bukan macam tu
shy: xplain plez
dye: peribadi shy tak macam orang lain, shy optimis... appreciative
dye: though there are probabilities that you can be backstabbed
shy: more on backstabbed plez
dye: haish
dye: demand
dye: you know, you can't tell that someone is a sahabat or best friend not until you learn about
the person
dye: so the possibilities of being backstabbed is high
shy: i know who is my sahabat and who is my fren
dye: and due to the fact that ikhlas itu between hamba dengan Allah, one can never tell whether
the other is sincere or not-
dye: that what makes you different
dye: coz you have this awareness
shy: more?
dye: abang takleh nak gitau lagi
shy: ok
shy: thnz
dye :sebab kamu nak argue je keje
shy: thnz a lot
shy: trima ksih
shy: appreciate it
dye: no worries
dye: no worries




different from anybody else, optimis, appreciative, backstabbed, demand, n can't tell that someone is a sahabat or best friend ....


hurm..banyak benda baru yang aq dapat tahu pasal diri aq..
dan sempena tahun baru ney aq nak usaha tuk perbaiki diri aq jadi yg terbaik!!

pape pun aq tetap aq

still a shy boy!

huhuhuhu..x kesah lah apa yg orang fikir pasal kita, yg penting kita buat yg terbaik, x menyusahkan tau menyakitkan hati orang dan semoga apa yg kita lakukan diredhai Allah..
right?






kita adalah kita..nobody can change dat.














1 kalam yg berbicara:

my name is shy said...

shy.....